Velkommen

Velkommen til hjemmesiden tilhørende Lægerne i Bjert.

Når du er oprettet som bruger kan du bestille tider, forny recepter på fast medicin (undtagen vanedannende og stærk smertestillende medicin), stille spørgsmål til læge eller personale via e-mail konsultation og i øvrigt orientere dig om forhold vedrørende lægehuset.

Du opretter dig som bruger via selvbetjeningsknappen. Du skal bruge dit Cpr-nummer og selv lave et password. Hvis du skulle komme til at glemme dit password, kan du ringe til vor sekretær, som kan “nulstille” din adgangskode.

Attester: Via hjemmesiden kan bestilles tid til kørekortattest. Tidsbestilling til øvrige attester skal foregå efter telefonisk aftale, da der er stor forskel på tidsforbruget til de forskellige attester. Til kørekortattest skal medbringes fotografi. Der skal laves synsprøve uden briller/linser, så du skal være forberedt på at linserne skal ud, hvis du bruger kontaktlinser.

Ved tidsbestilling skal den person, der skal bruge tiden være oprettet som bruger. Det vil sige, at børn skal være oprettede som brugere ved bestilling af tid til børnevaccination og børneundersøgelse.

Rejsevaccination, rådgivning og planlægning af vaccinationsprogram udføres af vores sygeplejerske. I så god tid som muligt før udlandsrejse, som kræver vaccination, bedes du sende en mail via hjemmesiden til sygeplejersken om rejsetidspunkt, rejsemål, rejsens varighed og under hvilke forhold, du skal bo på rejsen. Vaccination og rådgivning er ikke omfattet af den offentlige sygesikring, og skal derfor betales efter tidsforbrug og vaccinernes pris.